Metoda prin care Luminița Anghel a slăbit 10 kilograme: "Până acum am încercat toate rețetele planetei"


Luminița Anghel recunoaște că toată viața s-a luptat cu kilogramele în plus. De-a lungul anilor a întâmpinat de foarte multe ori probleme din cauza kilogramelor în plus. Artista ajunsese la 93 de kilograme în timpul sarcinii.


Cântăreața a mărturisit că dintotdeauna s-a luptat să aibă o siluetă armonioasă, însă acest lucru a fost destul de dificil pentru ea, deoarece toți membrii familiei sunt supraponderali.

Până la umă, artista a reușit să găsescă un echilibru alimentar și să facă mișcare regulat. Interpreta în vârstă de 53 de ani a dezvăluit cum a reușit să ajungă la greutatea dorită.

Fasting și mers sportiv

„Forma pe care o am acum, și anume cu 10 kilograme în minus, se datorează în primul rând faptului că, împreună cu fastingul, fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, adică un fel de maraton, un mers rapid. (…) Prinzând antrenament, deja organismul se comportă altfel. Efortul este foarte mare, nu e deloc ușor. Pe lângă faptul că eu nu mai mănânc de la 16-17.

Am avut foarte multe probleme cu picioarele până mi-am găsit încălțările potrivite, am avut mereu bășici, bătături, dureri îngrozitoare de gambă, de încheieturi, de gleznă, pentru că îți trebuie încălțămintea potrivită pentru asfalt. Asfaltul nu e recomandat nici pentru alergare, nici pentru mers persoanelor care au probleme cu coloana”, a declarat Luminița Anghel pentru Wowbiz

„Eu am acum peste 50 de ani și până acum am încercat toate rețetele planetei. M-am îngrășat foarte mult în sarcină, pentru că am vrut. Toată viața mea am fost într-o dietă continuă și atunci, în momentul în care am rămas însărcinată, a fost ca o mică răzbunare, iar prietenul meu cel mai bun a fost frigiderul, dar mi-am asumat, pentru că știam că mă voi îngrășa.

Fiind dintr-o familie cu tendințe de îngrășare, ambii părinți au fost, știam că orice deviație de la un program sănătos de dietă îmi va dăuna și așa a fost. Le-am dat foarte greu jos după ce am născut, pentru că nu am născut natural, nu am alăptat foarte mult, nici nu mai aveam vârsta, pentru că am născut la 43 de ani și atunci, pe măsură ce corpul îmbătrânește, reacționează diferit la aceste diete. 

Și acum după 50 de ani și eu sunt uimită de faptul că am avut așa un randament la acest tip de sport, pentru că eu am făcut sală foarte mult”, a mărturisit Luminița Anghel

Luminița Anghel: "Mulți nu au crezut că o să reușesc"

“Pe vremea când am participat la Eurovision, eram genul de sportiv care mergea 5 zile la sală și dacă lipsea o zi, se duce în weekend.

Acum fac zilnic. Primăvara cu umbrela în mână, la minus grade cu cagula pe față. A fost foarte greu la început. Nici eu nu am crezut că o să mă pot ține, dar rezultatele cred că m-au impulsionat să nu renunț. Și soțul meu, recunosc, a fost foarte mirat de faptul că mă țin, pentru că, repet, nu e ușor. Am haine de atunci, pe care le port și acum. Sunt fericită când lumea mă complimentează sau nu mă recunoaște. Mulți nu au crezut că o să reușesc. Uite că s-a putut.”, a povestit Luminița Anghel.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Când nu reacționăm bine la un aliment avem intoleranță sau alergie? Despre acest...
Cum ne ajută laptele în lupta cu poluarea și cum ne protejează astfel și rinichii
Durerile articulare se pot trata prin microparticule, introduse în vasele de sânge
Malformațiile aparatului urinar în cazul copiilor – informații utile pentru părinți
Ce înseamnă un nivel ridicat de transaminaze în sânge și ce boli poate ascunde
Medicamentul minune pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Se ia imediat după...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies