Monica Anghel se cântărește în fiecare dimineață: Fac tot ce pot ca să nu văd 6 acolo, când mă urc pe cântar


Monica Anghel arată și se simte mai bine ca niciodată. Cântăreața a suferit o transformare totală după ce a slăbit 43 de kilograme. Vedeta a adoptat de ceva timp un nou stil de viață, care implică alimentație echilibrată și multă mișcare.


Pe lângă muzică, îndrăgita artistă activează și în domeniul fitness-ului. Recent, Monica Anghel a devenit instructor de fitness cu acte în regulă.

Își monitorizează foarte atent greutatea

Vedeta în vârstă de 51 de ani este foarte atentă la siluetă, merge zilnic la sală și se cântărește regulat de teamă să nu depășească greutatea de 60 de kilograme.

„Acum am 59,4 de kilograme. Merg zilnic la sală, se vede că s-au pus mușchi, am pus masă muculară. Eu fac tot ceea ce știu și pot eu ca să nu văd 6 acolo, când mă ruc pe cântar. În fiecare zi mă cântăresc, dimineața la prima oră. Și în fiecare zi sport, obligatoriu! Eu sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Am slăbit cu ajutorul medicului nutriționist.

Acest fasting pe mine mă ajută și-mi merge foarte bine. Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase.Eu mă simt bine așa cum sunt acum! Nu mă interesează ce comentează lumea, că aș fi prea slabă. Contează cum mă simt eu!”, a dezvăluit Monica Anghel pentru click.ro.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce e bine să îți pui biroul înclinat la 15 grade și să stai cu picioarele...
Cum poți afla dacă ai infecția HPV și cum o poți trata pentru a nu ajunge la...
Apa și aerul introduse în dulciuri pot trata dependența de zahăr
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 28 mai 2023
Ce trebuie să fac să am peste 1.000 de tipuri de bacterii în intestin
Ce este teoria igienei și ce trebuie de reținut când vine vorba de copiii noștri....

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies