Otilia Bilionera s-a luptat cu depresia mai bine de un an: „Am urmat tratament antidepresiv și am făcut 7 luni de terapie”


Cântăreața Otilia Bilionera a reușit să învingă depresia. Solista a suferit din cauza banilor, dar și a relației de iubire.


Vedeta a urmat tratament antidepresiv și a făcut șapte luni de terapie, iar acum se simte bine, după ce a reușit să depășească momentele dificile.

"Depresia mea a fost legată și de fostul management, de faptul că munceam mult și nu câștigam pe măsura efortului depus. Aveam probleme de sănătate din cauza stresului, a deplasărilor, a răcelilor pe care nu apucam să le tratez și din cauza relației în care mă aflam atunci, care nu mă făcea fericită.

Toate astea au dus la o depresie care a durat un an de zile. Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie, iar acum – mulțumesc lui Dumnezeu! – sunt bine, am reușit să depășesc acel moment.

Le recomand celor care trec prin astfel de momente să apeleze la medicul specialist", a declarat otilia Bilionera într-un interviu pentru revista Viva. 

În acelaşi timp, vedeta a mărturisit faptul că a suferit şi cauza prejudecăților celor din jur.

„Întotdeauna m-am lovit de prejudecăților celor din jur. Uneori, e bine să lași oamenii să creadă ce vor despre tine. Din punctul ăsta de vedere, nu am nevoie să demonstrez nimic nimănui”, a declarat Otilia.

Artista a vorbit și despre familia ei, despre faptul că provine din părinți modești, care mereu au susținut-o și i-au oferit tot ce a avut nevoie.

„Provin dintr-o familie modestă, din Suceava. Părinții mei sunt mai presus de orice și oricine. Întotdeauna m-au susținut și au făcut eforturi importante pentru a-mi oferi tot ce am avut nevoie, m-au lăsat mereu să fac ceea ce simt și ceea ce mă face fericită. Consider că nu există iubire mai pură decât cea dintre părinți și copii. Am o legătură foarte, foarte specială cu mama, cu care am dormit până la 19 ani și cu care încă dorm ori de câte ori mă vizitează”, a mai explicat Otilia Bilionera.

vezi emisiunile doctor de bine

„Timpul înseamnă viață”, o campanie care ne învață cum să recunoaștem...
„Timpul înseamnă viața” în lupta cu AVC. Despre simptomele și importanța...
Prea multă grăsime pe burtă? Nu este doar un inconvenient estetic. La ce riscuri...
De ce dinții pot cauza digestie incorectă?
Oboseala continuă, simptom al unor probleme de inimă sau plămâni. Cum putem preveni...
Pacienții cu diabet își pierd dinții mai ușor. Cum putem ține glicemia sub control...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies