(P) Ce tratamente de slăbire sau întinerire aleg bărbații?


aBeauty Clinique, cea mai mare rețea de clinici de estetică din România, tocmai a lansat programul aBeauty Men, o divizie de servicii de estetică și înfrumusețare destinată bărbaților, iar cu această ocazie ne-au povestit care sunt cele mai apreciate tratamente corporale și faciale de către bărbați.


În ce orașe sunt cel mai des solicitate tratamentele estetice pentru bărbați?

Rețeaua aBeauty Clinique are în prezent clinici de estetică în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara.

În fiecare oraș avem clienți bărbați. Cei mai mulți vin în clinica noastră de estetică din București din sectorul 1 sau din Unirii. Avem clienți bărbați și din alte orașe care vin la clinicile noastre din țară.

Tratamentele estetice sunt special destinate bărbaților?

Da, tratamentele estetice pentru bărbați sunt special gândite pentru ei.

La bază, rețeaua aBeauty Clinique este o rețea de clinici de estetică destinată femeilor. Acest lucru înseamnă că avem mult mai multe servicii pentru femei.

Însă există câteva servicii de estetică pe care le recomandăm și bărbaților și cu care am obținut rezultate foarte bune.

Ce tipuri de bărbați aleg aceste servicii de estetică?

Fiind o rețea de clinici de estetică premium, bărbații care vin la noi își permit financiar să aleagă ce e mai bun.

Majoritatea bărbaților care optează pentru tratamente faciale și corporale au peste 40 de ani, dar avem clienți și mai tineri pe unele servicii.

În general sunt oameni de afaceri, antreprenori și persoane care muncesc foarte mult și care își doresc să recupereze nopțile nedormite, îmbătrânirea prematură cauzată de stres, dar și orele pe care nu le-au petrecut în sala de fitness.

Ce servicii de estetică pentru bărbați oferiți?

Pentru a fi mai simplu de urmărit, vom împărți tratamentele estetice pentru bărbați în 4 categorii: tratamente faciale neinvazive, tratamente corporale de slăbire și tonifiere musculară, epilare definitivă laser și injectări estetice.

Tratamente faciale bărbați

Tratamentele faciale pentru bărbați constau în curățarea tenului și hidratarea acestuia pentru a obține un puternic efect anti-aging, urmat de un efect antirid.

Majoritatea bărbaților nu folosesc nimic în rutina lor de îngrijire a pielii. Prin urmare, orice tratament facial pe care îl oferim va genera rezultate vizibile aproape pe loc în majoritatea cazurilor.

Cele mai des cerute tratamente faciale pentru bărbați sunt tratamentele pielii cu celule Stem AAPE Skin despre care ați scris un articol pe larg aici. Culmea, sunt și cele mai scumpe tratamente, dar bărbații aleg de obicei ce e mai bun atunci când se hotărăsc să facă ceva pentru pielea lor.

După ce aleg un pachet de 6 ședințe cu celule Stem sau un pachet de 4 ședințe plus cremele SkinBetter pentru acasă, majoritatea bărbaților sunt foarte mulțumiți de rezultate și fie nu mai fac nimic o perioadă, fie continuă cu tratamentele mai accesibile, dar foarte eficiente, SkinTera SRS.

Tot la acest capitol putem include și tratamentele pentru păr pentru bărbați care încetinesc sau împiedică căderea părului și previn fenomenul de chelire. Unele tratamente pentru păr și scalp pentru bărbați încetinesc și albirea prematură.

Avem mulți bărbați clienți care vin să realizeze aceste tratamente pentru păr după implantul de păr deoarece acestea potențează și mai mult efectele implantului de păr, îndesirea părului și rezistența firelor de păr.

Tratamente corporale slăbire bărbați

Bărbații care se confruntă cu un strat de țesut adipos pot obține rezultate foarte bune apelând la criolipoliza CryoLipo, probabil cea mai puternică procedură de slăbire prin criolipoliză disponibilă în acest moment.

Aveți și pe Știrile ProTV un articol detaliat aici despre criolipoliză.

Pe lângă criolipoliză avem și bărbați care doresc să meargă mai departe și apelează și la tratamentele de slăbire BodyShape sau SonicSlim. Pe lângă faptul că potențează efectul criolipolizei, ajută și la combaterea fenomenului de piele lăsată și a lipsei de fermitate.

O altă vedetă în devenire în rândul tratamentelor de slăbire pentru bărbați este DualFit, un tratament de stimulare musculară electromagnetică ce întărește și dezvoltă mușchii abdominali.

Aici, pe MenClinic.ro aveți și câteva poze înainte și după cu rezultate ale unor clienți bărbați care au slăbit cu ajutorul tratamentelor noastre corporale pentru bărbați.

Totuși, dacă doriți să aflați mai multe despre experiența povestită a unui bărbat care a slăbit și care în călătoria lui către slăbire a apelat și la tratamentele noastre de slăbire pentru bărbați, vizionați vlogul lui Gabriel Ursan, autorul cărții de dezvoltare personală ”De ce nu”.

Epilare definitivă bărbați

Epilarea definitivă pentru bărbați se realizează cu un laser diodă foarte performant despre care este scris tot ce trebuie să știi în acest articol Știrile ProTV.

Bărbații aleg epilarea definitivă de obicei în zona axilelor și în zona inghinală deoarece doresc să fie mereu fresh și să-și ia de-o grijă legată de părul nedorit din acele zone.

Un alt motiv pentru care bărbații aleg epilarea definitivă este părul nedorit de pe spate. Unii bărbați se confruntă cu acest lucru și este alegerea lor să nu mai aibă păr pe spate.

O altă situație întâlnită legată de epilare definitivă este epilarea definitivă a pieptului în cazul sportivilor sau epilarea definitivă a picioarelor, în cazul altor tipuri de sporturi practicate unde părul de pe picioare incomodează și scade performanța.

Nu în ultimul rând foliculita, adică creșterea dureroasă și inestetică a firelor de păr sub piele, este un motiv mai degrabă medical pentru care bărbații doresc să scape de creșterea părului în anumite locuri. Cel mai neplăcut tip de foliculită este cel din zona interfesieră, iar epilarea definitivă tratează acest lucru.

Injectări estetice riduri bărbați

Injectările estetice sunt o procedură la care apelează bărbații ce doresc să întinerească mai rapid sau bărbații care au o anumită vârstă, iar intervenția prin injectare estetică este primul pas în procesul de întinerire și revitalizare.

În primul rând dorim să spunem că avem medici specialiști și certificați pentru aceste proceduri. În al doilea rând, dorim să specificăm că putem oferi orice tip de rezultat. Mai exact, dacă pacientul dorește o întinerire naturală, se poate realiza fără ca alte persoane să-și dea seama că pacientul a avut parte de o injectare estetică.

Realizăm injectare riduri bărbați cu acid hialuronic, volumetrie (inclusiv linia mandibulară) și injecții cu toxină botulinică bărbați pentru ridurile din zona frunții și ridurile care se produc în jurul ochilor (laba gâștei).

Tratamentele estetice pentru bărbați mai sunt un subiect tabu?

Tratamentele faciale și corporale la bărbați nu mai sunt de mult un subiect tabu. Mulți bărbați vor să arate bine pentru că tinerețea și aerul fresh le aduce mai mult succes pe toate planurile.

Un serviciu de slăbire pentru bărbați nu are de ce să fie motiv de glumă, cum nu este nici sportul, dieta sau suplimentele nutritive.

Un serviciu de întinerire, curățare și anticearcan va face un bărbat prins în afaceri și multă treabă să arate mai bine și să inspire mai multă încredere.

Nu este absolut nimic în neregulă cu asta.

Concluzia este că bărbații îngrijiți, energici și cu spirit fresh au mai mult succes, se simt mai bine în pielea lor și emană mai multă încredere pe toate planurile: afaceri, prieteni, hobby-uri și viață personală.

E perfect în regulă ca în zilele noastre un bărbat să arate bine, să miroasă bine, să se îmbrace bine, să aibă un aspect îngrijit, să aibă un corp atletic și să aibă o piele curată în care se simte bine.

Unde găsesc bărbații tratamente de slăbire și de îngrijire a pielii?

Tratamentele faciale pentru bărbați, tratamentele corporale de slăbire pentru bărbați, epilarea definitivă laser pentru bărbați și injecțiile cu acid hialuronic sau toxină botulinică pentru bărbați sunt disponibile în clinicile noastre din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe aBeauty.ro/Men și să completezi formularul de contact de acolo.

Vei fi contactat de un specialist cu experiență și vei avea parte de servicii superioare dedicate bărbaților, totul într-o atmosferă premium unde intimitatea, discreția și bunul simț sunt la rang de cinste.

vezi emisiunile doctor de bine

Cum detectăm stresul cronic și care sunt soluțiile
Beneficiile cafelei. Câte cești trebuie să bem pentru a slăbi mai eficient
Ce este „gândirea catastrofică” și cum învățăm să o gestionăm
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 02 octombrie 2022
Cum putem prepara cartoful fără să aducă la pachet kilograme nedorite
Povestea electricității în organismul uman. Legătura dintre organele vitale și...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies