Paula Chirilă: Aș face operații din cap până în picioare! Ce spune despre liposucție


La 47 de ani, Paula Chirilă a vorbit deschis despre operațiile sale estetice pe care le-a făcut până acum. Vedeta a recunoscut recent, în cadrul unui interviu, că pe parcursul vieții a apelat de mai multe ori la ajutorul medicului estetician.


Paula Chirilă este adepta operațiilor estetice și susține că admiră femeile care au curaj să facă astfel de lucruri pentru a se simți bine în pielea lor. 

Actrița a apelat, printre altele, și la două proceduri de liposucție. Paula Chirilă a făcut liposucție pentru a scăpa de grăsimea localizată. Vedeta a dezvăluit că a fost supusă unei astfel de intervenții de două ori, o dată în urmă cu câțiva ani și o dată recent.

„Am făcut multe la viața mea. Nu mă ascund”

„Eu am făcut multe la viața mea. Doamna doctor știe. Eu nu mă ascund niciodată, sunt un om extrem de asumat. Am făcut inclusiv o liposucție la doamna doctor. Și crede-mă, după ce am sărit de pe masă, m-am dus într-o emisiune, direct, pentru că nu ai probleme”, a spus Paula Chirilă, potrivit Ego.ro.

De asemenea, Paula Chirilă a dezvăluit că a încercat și botoxul în zona frunții, însă și-a dat seama că ea are nevoie să fie cât mai expresivă pe scenă, motiv pentru care nu a mai apelat la această intervenție.

„Botox am încercat, nu mi se potrivește, am spectacole la teatru, nu mă mai pot încrunta. Mai merg mai pun un acid hialuronic. Eu le încerc pe toate”, a mai spus actrița.

”Dacă aș fi milionară aș băga toți banii în mine. Aș face operații din cap până-n picioare”

„Dacă aș fi milionară aș băga toți banii în mine. Aș face operații din cap până-n picioare. N-am nicio problemă cu asta. Admir femeile care au curajul să aibă intervenții pentru a se simți bine în pielea lor. Atunci când te simți bine în pielea ta vine și succesul. Altfel mergi pe stradă, altă încredere ai în tine. Te simți frumoasă, te simți puternică, începi să tragi prin ceea ce emani. Eu vreau să semăn cu mine aia care am rămas eu în mintea mea, de la 30-35 de ani”.

Ce este liposucția

Liposucția este o intervenție de chirurgie estetică menită să remodeleze forma corpului. Aceasta însoțește (nu înlocuiește) un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată și exerciții fizice, corectând anumite zone ce nu pot fi reparate altfel.

Cunoscută și sub denumirea de lipectomie asistată prin aspirație, este cea mai eficientă metodă de remodelare corporală, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Prin această intervenție, se îndepărtează grăsimea din anumite zone ale corpului care nu au putut fi corectate prin diete sau exerciții fizice.

Această intervenție este un beneficiu pentru persoanele care se află la/aproape de greutatea lor ideală, dar dețin încă depozite de grăsimi localizate disproporționat și nu pot fi eliminate prin regim alimentar și mișcare. Totuși, este important de menționat că această operație are ca scop remodelarea și redefinirea conturului corpului, nu reducerea mare în greutate întrucât există o limită maximă de siguranță a cantității de grăsime ce poate fi îndepărtată. Totodată, liposucția în sine nu va reduce întotdeauna și în totalitate aspectul celulitic; există tratamente specifice, utilizate ca adjuvant al liposucției tradiționale, pentru obținerea unor rezultate cât mai complete.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Cum detectăm stresul cronic și care sunt soluțiile
Beneficiile cafelei. Câte cești trebuie să bem pentru a slăbi mai eficient
Ce este „gândirea catastrofică” și cum învățăm să o gestionăm
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 02 octombrie 2022
Cum putem prepara cartoful fără să aducă la pachet kilograme nedorite
Povestea electricității în organismul uman. Legătura dintre organele vitale și...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies