Paula Seling, siluetă impecabilă:"Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante". Meniul artistei - VIDEO


Paula Seling a dezvăluit cum se menține într-o formă de zile mari, la cei 43 de ani ai săi. Vedeta și-a schimbat regimul alimentar în mod radical după ce a vizonat mai multe documentare în care apar detalii neplăcute despre industria cărnii.


Artista a decis să renunțe la carne și la orice produse de origine animală. Partea bună este că dieta bazată pe produse de origine vegetală a vedetei o ajută să se mețină la greutatea dorită.

E vegană deja de 11 ani și se mândrește cu o siluetă de invidiat.

"Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante. Întotdeauna se poate și mai mult, eu sunt obsedată  de sală, fac foarte multă sală, fac doar ce simt că mă face fericită, înot, dansez!

Ultima oară, înainte să fac Covid, pentru că l-am făcut și pe ăsta,  în urmă cu câteva luni, înainte de asta am alergat 11 kilometri și jumătate, într-o oră și 20 de minute. Alerg foarte mult, înot foarte mult, pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine", a  povestit Paula Seling pentru click.ro.

Pentru cei care doresc să se mențină în formă sau să diversifice dieta, cântăreața a dezvăluit și care e meniul ei: mic dejun, prânz și cină.

„De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, am mâncat urzici zilele trecute, pentru că e mama la mine și mi-a făcut urzici, la prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci, iar seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe.

Par simple, dar dacă le prepari cum trebuie sunt foarte gustoase. Pe canalul meu de YouTube am o serie de rețete vegane, care sunt făcute special pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos, de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană făcută din soia. Găsiți acolo tot felul de rețete gustoase ce demonstrează că ce e vegan nu trebuie să fie scump și fără gust, ci dimpotrivă”, a mai adăugat Paula Seling.

În tot acest demers, de a avea o dietă vegană, a fost susținută de soțul ei, Radu Bucura, care este tot vegan.

Paula Seling, declarații despre căsătoria cu Radu Bucura

Paula Seling și Radu Bucura s-au cunoscut pe vremea când artista avea doar 16 ani. La vremea respectivă, se pare că soțul acesteia nu își dorea o relație serioasă. Cu toate acestea, cântăreața recunoaște că îi trimitea scrisori și încearca să îi intre pe sub piele.

După nouă ani, vedeta a primit un apel din partea lui Radu. La o săptămână și jumătate după, cei doi îndrăgostiți au pășit în fața ofițerului de stare civilă.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

„Timpul înseamnă viață”, o campanie care ne învață cum să recunoaștem...
„Timpul înseamnă viața” în lupta cu AVC. Despre simptomele și importanța...
Prea multă grăsime pe burtă? Nu este doar un inconvenient estetic. La ce riscuri...
De ce dinții pot cauza digestie incorectă?
Oboseala continuă, simptom al unor probleme de inimă sau plămâni. Cum putem preveni...
Pacienții cu diabet își pierd dinții mai ușor. Cum putem ține glicemia sub control...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies