Psiho-dieta cu care Diana Dumitrescu a slăbit rapid 5 kilograme: E extrem de relaxată


Diana Dumitrescu mărturisește că trece printr-o perioadă cu fluctuații de greutate. De aceea, actrița a hotărât să apeleze la o dietă revoluționară de slăbit: psiho-dieta. 


Vedeta a dorit să adopte un regim alimentar relaxat, pe care să-l transforme, pe parcurs, într-un stil de viață. 

„În primă fază am slăbit anul trecut 10 kg într-adevăr, cu o dietă foarte strictă, cu mâncare cântărită, dată de un nutriționist. După care m-am îngrășat la loc vreo 7 kg și nu am reușit foarte mult timp să slăbesc. Iar acum cu ajutorul psiho-dietei am reușit să mai dau jos 5 kg și sunt în continuare sub dietă, dar este o dietă extrem de relaxată, în care mănânc cam ce vreau.”, a declarat actrița.

A slăbit 5 kg într-o lună și jumătate

În prezent, Diana Dumitrescu a ajuns la 60 de kilograme și dorește să atingă greutatea ideală în viziunea ei: aproximativ 50 de kilograme.

Aș vrea să înceapă cu 5 oricum, să fie 53 sa fie 55, 57, nu m-am hotărât, dar mă uit, îmi place cum arăt. Când o să zic „gata”, atunci o să mă opresc. M-am învățat să îmi iau la mine o salată, o supă și atunci mi-a fost foarte simplu să mănânc în timpul zilei. Pentru că nu mâncam dimineața și mâncam doar la prânz, după care terminam filmările pe la 7, mă duceam acasă și mâncam, adică era foarte simplu de ținut. Când ajung pe platouri (de filmare n.r) am foarte multă energie.”

"Vreau să devină un mod de viață"

„Unul dintre principiile pe care le abordează această dietă este intermittent fasting, adică mănânci în decursul a 8 ore, după care faci 12-16 ore pauză, e în funcție de fiecare cum se hotărăște să țină. Ce fac eu acum nu vreau să se rezume la o lună, două trei, ci vreau să devină un mod de viață.”, a mai declarat Diana Dumitrescu. 

Ce este și cui se adresează psiho-dieta?

Psiho dieta are la baza procesul de auto-cunoaștere și auto-explorare a minții și corpului.Dieta se adresează persoanelor omnivore, vegane sau vegetariene care au încercat de-a lungul timpului nenumărate diete fară rezultat și care au înțeles că pentru a putea ajunge la greutatea optimă și a o menține pe termen lung nu este suficient să schimbe o porție de mâncare cu alta, ci să-și antreneze creierul și emoțiile în procesul de slăbire.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

„Timpul înseamnă viață”, o campanie care ne învață cum să recunoaștem...
„Timpul înseamnă viața” în lupta cu AVC. Despre simptomele și importanța...
Prea multă grăsime pe burtă? Nu este doar un inconvenient estetic. La ce riscuri...
De ce dinții pot cauza digestie incorectă?
Oboseala continuă, simptom al unor probleme de inimă sau plămâni. Cum putem preveni...
Pacienții cu diabet își pierd dinții mai ușor. Cum putem ține glicemia sub control...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies