Simona Halep a apelat la medicul estetician imediat după divorț. În ce constă operația estetică și cât durează recuperarea?


Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) au divorțat săptămâna trecută după o căsnicie care a durat mai puțin de un an. Cei doi au semnat actele de divorț în cursul zilei de joi, la un birou notarial din București. Simona Halep și Toni Iuruc urmau să se cunune religios în noiembrie.


După divorț, sportiva a decis să se ocupe de problemele sale de sănătate, dar și să-și îmbunătățească aspectul fizic.

Simona Halep a fost operată la nas: „Cu această ocazie, medicul mi-a făcut și o intervenție plastică”

Simona Halep a anunţat, luni, într-o postare pe Instagram, că a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la nas, din cauza problemelor de respiraţie. Ea a mai spus că va avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a-şi relua activitatea fizică.

Halep a postat o fotografie în care pare să fie chiar pe patul de spital. Ea are nasul bandajat. Sportiva spune că s-a confruntat cu probleme care s-au agravat în perioada verii, fiindu-i greu să respire chiar și noaptea. Din acest motiv, a trebuit să fie operată.

"Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile se înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală.

Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică. De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic. Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a scris Simona Halep, într-un Story publicat pe contul său de Instagram.

Ce este rinoplastia?

Intervenția de rinoplastie este o operație chirurgicală ce redă armonia feței și proporțiile perfecte ale nasului. De asemenea, această intervenție poate corecta problemele de respirație cauzate de defecte ale nasului. Această procedură este din ce în ce mai solicitată de către pacienți, deoarece aduce schimbarea întregii fizionomii.

Ce poate rezolva intervenția de rinoplastie?

  • Redimensionarea nasului în echilibru cu trăsăturile faciale;
  • Remodelarea nasului și corectarea profilului nazal (care este poate cocoșat sau are anumite deformări);
  • Repararea deviațiilor de sept;
  • Vârful nazal care are dimensiuni mari, este prea căzut sau prea ridicat;
  • Nările mari, late;
  • Asimetria nasului.

Rinoplastia pentru corecția deviației de sept

Intervenția care trebuie făcută, pentru a rezolva problema respirației obstrucționate din cauza deviației de sept, necesită o evaluare mult mai atentă a structurii nazale. Corecția deviației de sept se face prin ajustarea structurii nazale pentru un aliniament cât mai bun.

Recuperarea după rinoplastie

În funcție de specificul activității profesionale a fiecărui pacient, aceasta poate fi reluată într-un interval de 1–3 săptămâni. Vor fi evitate, timp de 1–2 luni, purtatul ochelarilor, eforturile fizice intense, înotul și expunerea la soare.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

Cum detectăm stresul cronic și care sunt soluțiile
Beneficiile cafelei. Câte cești trebuie să bem pentru a slăbi mai eficient
Ce este „gândirea catastrofică” și cum învățăm să o gestionăm
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 02 octombrie 2022
Cum putem prepara cartoful fără să aducă la pachet kilograme nedorite
Povestea electricității în organismul uman. Legătura dintre organele vitale și...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies