Sore, dezvăluiri despre boala pe care a ținut-o ascunsă de la 3 ani. I s-a administrat un antibiotic greșit


Cântăreaţa şi actriţa Sore Mihalache a anunţat recent că s-a despărţit de iubitul ei, avocatul Mircea Julean, alături de care are o fetiţă, Erin, în vârstă de şase ani.


Vedeta în vârstă de 32 de ani a continuat seria dezvăluirilor și a mărturisit că de mulți ani suferă de o boală pe care a ținut-o ascunsă.

Actrița din „Pariu cu Viața” are o deficiență de auz, iar pe deasupra suferă și de miopie.

Nu știu dacă chestia asta se știe. Deci, eu am auz de 50%. Nu e vreo ureche 100% și alta... 50% în total. Nu ți s-a întâmplat să îmi zici ceva și să n-aud? Sau să mă strigi și eu să nu-mi dau seama? Am asta de la 3 ani”, a povestit Sore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

Sore:  „Eu aud că vorbești, dar nu înțeleg”

Artista a mărturisit că s-a ales cu această problemă de sănătate, după ce i-a fost administrat un antibiotic greșit. Sore a precizat că nu poartă aparat auditiv

„La 3 ani am avut otită de trei ori în același an. De exemplu, dacă tu te întorci spatele, eu aud că vorbești dar nu înțeleg”, a spus Sore în podcastul lui Damian Drăghici.

Sore: „Sunt iubita perfectă: surdă și chioară”

„Sunt și mioapă. Sunt iubita perfectă: surdă și chioară.Zodia mea este scorpion și scorpionul are niște probleme. Îmi place să am control în orice. E nasol. E bine că sunt un om responsabil, dar este obositor pentru mine și pentru cei din jurul meu”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

Cântăreața și Mircea Julean s-au despărțit după opt ani de relație

„Au fost 8 ani frumoşi, care ne-au adus maturizarea şi cea mai de preţ realizare: pe Erin. De ceva timp, Mircea şi cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simţit responsabilitatea de a face această postare deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă aşa cum nu mi-am expus relaţia pe internet, cu la fel de multă discreţie voi proceda şi în acest caz”, a anunţat Sore pe contul său de Instagram.

Sore a fost cerută în căsătorie la începutul anului 2016 de iubitul ei, avocatul  Mircea Julean. Artista, care era însărcinată, anunţa atunci că nu se grăbesc să facă nunta, deoarece ea nu este adepta lucrurilor „ca la carte”, ci mai degrabă voiau să se concentreze pe alte evenimente. Vedeta a născut prin cezariană o fetiţă de nota zece, 25 martie, la un spital din Capitală.

Sore este actriţă de televiziune şi cântăreaţă de muzică pop şi pop-rock, cu influenţe de electro funk. A devenit cunoscută ca membră a formaţiei Lala Band.

Foto Facebook
 

vezi emisiunile doctor de bine

„Timpul înseamnă viață”, o campanie care ne învață cum să recunoaștem...
„Timpul înseamnă viața” în lupta cu AVC. Despre simptomele și importanța...
Prea multă grăsime pe burtă? Nu este doar un inconvenient estetic. La ce riscuri...
De ce dinții pot cauza digestie incorectă?
Oboseala continuă, simptom al unor probleme de inimă sau plămâni. Cum putem preveni...
Pacienții cu diabet își pierd dinții mai ușor. Cum putem ține glicemia sub control...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies