Transformare șocantă! Raluca Bădulescu are 47 de kilograme și poartă XXS la haine. Ce operație are programată


A dus o luptă grea cu kilogramele, iar acum se laudă cu o talie de viespe.


Raluca Bădulescu se mândrește acum cu o siluetă trasă prin inel și a vorbit în numeroase ocazii despre modul în care a reușit să slăbească spectaculos, mai ales dacă luăm în considerare faptul că în urmă cu câțiva ani vedeta cântărea 125 de kilograme.

De la 125 de kilograme, la 47 kg

Vedeta a făcut o operație de micșorare a stomacului, iar acum a reușit să ajungă la 47 de kilograme la o înălțime de 1,72cm și măsura XXS la haine. Totuși fanii săi sunt îngrijorați de această transformare și susțin că a exagerat cu slăbitul.

„Bună, mă cheamă Raluca și am 47 de kilograme. M-am cântărit ieri (n.red. – joi) și am trimis poza unor prieteni și să vezi ce mi-a zis Pungă (n.red. – Vali Pungă, tatăl fiului ei), dacă vreau să ajung precum Celine Dion. I-am zis că da, cu vocea ei și cu averea ei. 

Problema este că la vârsta ei, Celine Dion este un băbău nasol. Eu nu am zis că sunt Miss Universe la față, dar mai degrabă o prefer pe Donatella Versace. Averea nu mă deranjează nici a uneia, nici a celeilalte, dar între Celine Dion și Donatella Versace, vreau Donatella. Dacă am de ales”, a povestit Raluca Bădulescu pentru ego.ro.

Raluca Bădulescu, la un pas să ajungă la ATI

După multiplele intervenții chirurgicale, vedeta în vârstă de 47 de ani dorește acum să-și micșoreze sânii. Avea programată operația de micșorare a bustului, însă Raluca s-a îmbolnăvit de coronavirus, varianta Delta, și a fost nevoită să amâne. 

Să știi că voiam să-mi fac bustul mai mic, dar am avut Covid. Jur! Am făcut o variantă Delta, pentru că eu trebuia să fiu cu moț. Nu am vrut să fac un banal Omicron, trebuia să fac ceva mai dramatic, să vină cu Salvarea, să se deschidă porțile. Sincer acum. Am fost la ‘Matei Balș’ și chiar vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au ocupat de mine pentru că, după 5 zile de tratament, vă jur, m-au trimis mai sănătoasă decât fusesem înainte să am Covid. Deci ‘rachetă nucleară’ sunt tratamentele, ei sunt geniali, iar medicii sunt extraordinari. Am făcut o chestie cu plămânii, iar dacă mai stăteam două zile acasă ajungeam la ATI. Am avut noroc că m-am dus la timp, în concluzie 30% din plămâni sunt afectați. (....)

"Sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele"

"Sânii nu îi fac mici de tot, dar un pic mai mici. Am o problemă cu hainele că în talie avem XXS, da, da, XXS, iar bustul e prea mare. Sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele. Eu acum am 47 de ani, anul acesta fac 48 și vreau să am 47 de kilograme, la 48 de ani, 48 la 48 și dacă mă fac de 60 de kilograme, la 60 de ani e perfect”.

„Nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare”

Din păcate, Raluca Bădulescu nu se menține în formă prin sport, ci prin diete: "Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că nu sunt pasionată de sport, nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare. Mi-am făcut operație de gastric sleeve acum câțiva ani și am mai oscilat cu greutatea. Am avut o perioadă în care a scăpat de sub control, dar am reușit să revin la formă de astăzi prin dietă. Nu o dietă anume, mănânc foarte puțin și des. Acesta este secretul".

Foto Instagram

vezi emisiunile doctor de bine

„Timpul înseamnă viață”, o campanie care ne învață cum să recunoaștem...
„Timpul înseamnă viața” în lupta cu AVC. Despre simptomele și importanța...
Prea multă grăsime pe burtă? Nu este doar un inconvenient estetic. La ce riscuri...
De ce dinții pot cauza digestie incorectă?
Oboseala continuă, simptom al unor probleme de inimă sau plămâni. Cum putem preveni...
Pacienții cu diabet își pierd dinții mai ușor. Cum putem ține glicemia sub control...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies