Trucul care te ajută să slăbești ușor. Ce trebuie să faci în fiecare dimineață 


 
Deși există nenumărate trucuri făcute în casă pe rețelele de socializare, cum ar fi YouTube, TikTok și Facebook, este indicat să nu urmați diete miraculoase și să mergeți la un profesionist.


Pornind de la această premisă, o dietă echilibrată și exercițiile fizice constante sunt cei mai buni aliați pentru a pierde în greutate. Cu toate acestea, există un gest simplu care, dacă îl includeți în rutina zilnică, vă poate ajuta să atingeți acest obiectiv.

Care este cel mai bun truc pentru a pierde în greutate?

Deschideți perdelele sau ridicați jaluzelele din dormitor pentru a lăsa să pătrundă lumina soarelui timp de 15 minute și reîncărcați-vă cu vitamina D. Potrivit rapoartelor, expunerea moderată la lumină "influențează somnul și ritmul circadian, ambele fiind considerate a influența reglarea greutății".

Într-unul dintre aceste studii, au fost analizate 218 femei supraponderale. Unii participanți au luat suplimente de vitamina D, iar alții un placebo. La sfârșitul celor 12 luni, cei care au luat acest compus au pierdut cu 3,2 kg mai mult decât restul, relatează El Confidencial.

Pe lângă slăbire, expunerea la soare ajută și la îmbunătățirea stării de spirit, la scăderea tensiunii arteriale și la întărirea oaselor. "Se pare că există unele dovezi că sprijină sistemul imunitar și că ajută la protejarea împotriva unor forme de cancer și a unor boli autoimune, cum ar fi scleroza multiplă", spune Ann Webb, care predă radiațiile atmosferice la Universitatea din Manchester, în Marea Britanie.

vezi emisiunile doctor de bine

Ce afecțiuni pot exista atunci când copilul nu poate respira pe nas. Explicațiile...
Mâncatul în cantități mari seara, un comportament de dependență. Cum apare,...
Atero-scleroză și principalul factor care o produce. Explicațiile medicilor
De ce unii răcesc mai des și fac forme mai grave de boală? Vezi explicațiile medicului
Anomalii de orgine funcțională. Ce sunt și cum trebuie monitorizate în cazul bebelușilor
Când începe și cum se face prevenția parodontozei. Netratată, ajunge până la...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies