Un britanic a primit prin poștă proteza dentară pierdută după o beție în Spania, în urmă cu 11 ani | VIDEO


Incredibil! Un britanic în vârstă de 63 de ani a avut parte de surpriza vieții lui. El a primit prin poștă proteza dentară pe care o pierduse în urmă cu 11 ani, în timpul unei beții, în Spania.


Dinții au fost găsiți la o groapă de gunoi

Paul Bishop, în vârstă de 63 de ani, şi-a pierdut proteza dentară când se afla în vacanță în populara stațiune Benidorm. Nu-și fixase bine proteza și după ce a băut prea mult cidru, a vomitat într-o pubelă.

Englezul își amintește: „Când ne-am îndreptat spre următorul bar, prietenul meu s-a întors spre mine şi m-a întrebat unde îmi sunt dinţii”, a relatat el pentru postul BBC. A încercat apoi să-și găsească proteza, dar în zadar. Între timp dăduse uitării incidentul, până când dinții falși au apărut prin poștă la ușa casei sale din Anglia.

Cum a fost posibil?

Proteza dentară a reapărut 11 ani mai târziu, fiind trimisă la locuinţa sa din Stalybridge, lângă Manchester (nord-vestul Angliei), după ce a fost găsită la o groapă de gunoi în Spania.

O organizație ecologistă a dat peste dispozitivul dentar cu pricina. Acesta a fost pus într-un depozit. La un moment dat, un angajat care făcea studii de ADN la laboratorul organizației a examinat proteza din pur amuzament și a făcut investigații.

„M-au descoperit cu ajutorul ADN-ului dintr-o bază de date, mi-au găsit adresa din Marea Britanie, așa că mi-au trimis proteza prin poştă”, a explicat bărbatul, care acum este bunic. El a mărturisit că la început a crezut că este o farsă, dar acum toată povestea i se pare „absolut incredibilă”.

Proteza trimisă prin poștă este însoțită de o scrisoare în care organizația povestește toată pățania. „Avem marea plăcere de a o vă înapoia, sperăm că sunteți bine și că în curând vă veți întoarce să vizitați Spania, dar veți fi mai atent”, se încheie scrisoarea.

Foto shutterstock.com

vezi emisiunile doctor de bine

Când nu reacționăm bine la un aliment avem intoleranță sau alergie? Despre acest...
Cum ne ajută laptele în lupta cu poluarea și cum ne protejează astfel și rinichii
Durerile articulare se pot trata prin microparticule, introduse în vasele de sânge
Malformațiile aparatului urinar în cazul copiilor – informații utile pentru părinți
Ce înseamnă un nivel ridicat de transaminaze în sânge și ce boli poate ascunde
Medicamentul minune pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Se ia imediat după...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies