Boala de care suferă Viorel Lis: "Să vă rugați pentru el"


Viorel Lis, fost edil al Capitale, se confruntă cu mari probleme de sănătate. Oana Lis a mărturisit că acesta se află internat în spital de câteva zile pentru că starea lui de sănătate s-a înrăutățit, iar acum nu mai poate merge. 


„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!!… În realitate lucrurile ni se întâmpla și cu bune, și cu mai puțin bune… așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână… nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă că să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și bineînțeles am și eu durerile mele de tratat”, a scris în mediul online vedeta.

„Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru că eu cred în energii și dacă sunteți aici pe pagină mea… aveți energie bună în suflet… și cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac și cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat… eu sper într-o ameliorare, pentru că calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută!”, a încheiat Oana.

De ce boală suferă Viorel Lis

Viorel Lis s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. În 2013 a fost diagnosticat cu o boală cruntă. Fostul primar al Capitalei a început să își piardă memoria și nu mai recunoștea persoanele din jurul sau. După mai multe investigații, medicii au stabilit ca acesta are leziuni pe creier, care ar putea duce la demență. 

"E foarte trist, nu aş fi crezut niciodată. Lumea zicea că e bătrân, că trebuia să mă aştept, avea diabet. E ca un copil. Alaltăieri îşi dădea cu apă de gură pe cap, credea că e spirt", a spus soţia lui Viorel Lis. "Când cineva este bolnav, e uşor să găseşti motive să nu vii să-l vezi", a spus ea.

A suferit un preinfarct 

În luna martie a acestui an, Viorel Lis a suferit și un preinfarct. A fost operat și a stat mai multe zile în spital. 

„Nu știu ce va mai urma. Au fost zile triste. Am avut durerea aia maximă la inimă, cu o amorțire a mâinii și o transpirație puternică. Am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc.

M-am gândit la ce e mai rău. Eram aproape sigur că n-o să mai văd casa, că n-o s-o mai văd pe Oana. Am probleme și cu pareza. Am avut tot felul de ședințe, dar nu au avut efect. Am plătit destul”, a declarat Viorel Lis, în urmă cu câteva luni.

Foto: agerpres

vezi emisiunile doctor de bine

Când nu reacționăm bine la un aliment avem intoleranță sau alergie? Despre acest...
Cum ne ajută laptele în lupta cu poluarea și cum ne protejează astfel și rinichii
Durerile articulare se pot trata prin microparticule, introduse în vasele de sânge
Malformațiile aparatului urinar în cazul copiilor – informații utile pentru părinți
Ce înseamnă un nivel ridicat de transaminaze în sânge și ce boli poate ascunde
Medicamentul minune pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Se ia imediat după...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies