De ce unele persoane au pielea neagră pe coate. Explicația specialiștilor 


Unii ar putea crede că este vorba doar de o igienă precară, dar realitatea este că poate fi direct legată de faptul că organismul semnalează că ceva nu este în regulă cu corpul și cu modul în care funcționează.


Unii ar putea crede că este vorba doar de o igienă precară, dar realitatea este că aceasta problema poate fi direct legată de faptul că organismul semnalează că ceva nu este în regulă cu corpul și cu modul în care funcționează.

Dacă și tu ai această problemă și te simți stânjenit de felul în care arată coatele tale, ar trebui mai întâi să afli care sunt posibilele cauze ale problemei și apoi să consulți un specialist pentru a afla ce trebuie să faci pentru a scăpa de această problemă.

Nu ignorați semnalele pe care corpulului, pentru că în viitor ați putea regreta că nu ați acordat atenție acelor semnale de alarmă pe care vi le-a trimis corpul. 

Principalele cauze ale coatelor negre 

Nehidratarea frecventă vă poate face victima coatelor negre; încercați întotdeauna să aplicați puțină cremă pe zonă după baie și înainte de culcare.

Se poate datora, de asemenea, unei acumulări de celule moarte ale pielii și excesului de impurități, cel mai bine este să exfoliați cel puțin o dată pe lună această zonă pentru a evita să aveți coatele negre.

Credeți sau nu, așezarea coatelor pe suprafețe vă poate provoca și o decolorare a zonei, așa că aveți grijă.

Îmbătrânirea poate fi, de asemenea, un alt motiv pentru coatele închise la culoare. 

Nu în ultimul rând, suferința de acantoză nigricană face ca și coatele, genunchii și gâtul să se înnegrească. Aceasta este o afecțiune de care suferă persoanele cu un nivel ridicat de insulină în sânge.

vezi emisiunile doctor de bine

Ce afecțiuni pot exista atunci când copilul nu poate respira pe nas. Explicațiile...
Mâncatul în cantități mari seara, un comportament de dependență. Cum apare,...
Atero-scleroză și principalul factor care o produce. Explicațiile medicilor
De ce unii răcesc mai des și fac forme mai grave de boală? Vezi explicațiile medicului
Anomalii de orgine funcțională. Ce sunt și cum trebuie monitorizate în cazul bebelușilor
Când începe și cum se face prevenția parodontozei. Netratată, ajunge până la...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies