Dentistul horror. Le găurea şi le rupea intenţionat dinţii pacienţilor pentru a face bani 


Caz şocant! Un dentist le-a distrus dinţii pacienţilor săi intenţionat şi i-a spus la proceduri extrem de dureroase pentru a face profit. Medicul Scott Charmoli din Grafton, în Wisconsin a pus pacienţilor săi sute de coroane inutile pentru a câştiga milioane de euro de asiguratorii medicali. El este cercetat pentru că a supus la chinuri groaznice pacienţii său, dar şi pentru fraudă. În total, are cinci capete de acuzare. 


Poliţiştii au descoperit că dentistul Demon Scott Charmoli a găurit în mod deliberat și chiar a rupt dinții pacienților săi pentru a le umfla facturile.

Distrugătorul de dinți din Grafton, în Wisconsin, a instalat cu 95% mai multe coroane în gurile pacienților săi decât un dentist mediu din zona sa. La fiecare sută de pacienți din evidența sa, el a efectuat 30 de proceduri de coroane.

În afară de acuzațiile penale, el se confruntă și cu o urmărire civilă, aproape 100 de foști pacienți ai săi dându-l în judecată pentru malpraxis.

Potrivit documentelor obținute de Washington Post, instalarea a 434 de coroane i-a adus stomatologului demonului aproximativ 1,4 milioane de dolari (puțin peste un milion de lire sterline) în 2014 .

În anii următori, și-a rotunjit şi mai mult veniturile. Până în 2015, a câștigat 2,5 milioane de dolari prin montarea a peste 1.000 de coroane, iar în cele 20 de luni de la începutul lunii ianuarie 2018 a instalat un număr aproape incredibil de 1.600 de coroane - adică aproape patru pe zi.

Potrivit procurorilor, Charmoli rupea sau găurea în mod deliberat dinții clienților săi și trimitea radiografii ale daunelor intenționate către asiguratorii lor pentru a justifica procedurile inutile de coroană.

Procurorul Julie Stewart a declarat că Charmoli era complet lipsit de scrupule în modul în care își selecta victimele: "Unii dintre acești pacienți erau persoane extrem de vulnerabile, aflate în relații abuzive, recent văduve, supraviețuitori ai cancerului și care trăiau din salariu în salariu, a declarat procurorul. 

Foto: unsplash

vezi emisiunile doctor de bine

Prea mult curent electric într-o zonă din creier înseamnă epilepsie. Cum se pot...
Care sunt criteriile care stau la baza unui mic dejun sănătos, în funcție de vârstă
Vârsta la care trebuie să aibă loc primul control la stomatolog. Cum influențează...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 21 aprilie 2024
De ce e sănătoasă prăjeala în untură. Sfatul medicului
Trigliceridele mărite. Ce înseamnă și cum putem reduce numărul acestora

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies