I-a donat mamei iubitei sale un rinichi, iar apoi a fost părăsit. Povestea care a devenit virală pe Tik Tok 


Povestea unui bărbat din Mexic a devenit virală pe reţelele de socializare, dar în acelaşi timp a creat şi controverse. Bărbatul susţine că a trăit o traumă imensă după ce a donat un rinichi mamei iubitei sale. 


El susţine că a încercat să facă tot posibilul pentru ca mama iubitei sale să fie din nou sănătoasă şi, din iubire pentru partenera sa, a acceptat să îi doneze un rinichi femeii. Din păcate pentru el însă, iubita lui nu ar fi apreciat atât de mult gestul uriaş pe care l-a făcut pentru mama ei şi, la o lună după operaţie, ea l-a părăsit. 

Uziel Martinez susţine pe reţelele de socializare că a fost părăsit de iubita lui după ce i-a donat mamei sale un rinichi şi s-a căsătorit cu un alt bărbat. 

„I-am donat un rinichi mamei sale, ea m-a părăsit și s-a căsătorit luna următoare”, se arată în legenda videoclipului postat, scrie quotidiano.net.

Videoclipul postat de bărbat pe Tik Tok a atras atenţia utilizatorilor, care i-au transmis sute de mii de comentarii, iar clipul are deja peste 16 milioane de vizualizări. 

„Dacă ai fi făcut acest lucru pentru mama mea, m-aș fi căsătorit cu tine, te-aș fi sprijinit și mi-aș fi dedicat tot restul vieții pentru a te face fericit", este unul dintre mesajele primite de Uziel. 

Unii internauţi l-au criticat pentru generozitatea sa, iar alţii au i-au spus că nu cred deloc această poveste şi îi cer lui Uziel Martinez să își filmeze cicatricea de la operație. 

Sursa foto: shutterstock.com 

vezi emisiunile doctor de bine

De ce e bine să îți pui biroul înclinat la 15 grade și să stai cu picioarele...
Cum poți afla dacă ai infecția HPV și cum o poți trata pentru a nu ajunge la...
Apa și aerul introduse în dulciuri pot trata dependența de zahăr
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 28 mai 2023
Ce trebuie să fac să am peste 1.000 de tipuri de bacterii în intestin
Ce este teoria igienei și ce trebuie de reținut când vine vorba de copiii noștri....

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies