Locul ciudat din România unde oamenii au brusc ameţeli dacă parcurg acest drum 


Un fenomen straniu se petrece într-un loc din România, aflat în Munţii Bucegi. Mai mulţi oameni care au trecut prin această zonă au povestit că au avut parte de o experienţă extrem de ciudată. 


Este vorba mai exact de zona Buşteni-Gura Diham, unde mai mulţi pasionaţi de fenomene paranormale spun că există nişte pietre, asemănătoare celor funerare, în preajma cărora se produc lucruri foarte ciudate, inexplicabile. 

Mai multe persoane care au parcurs acest drum spun că au avut brusc stări de ameţeală, presiune şi pierderi de echilibru. Mai mult, bateriile telefoanelor s-ar descărca inexplicabil în această zonă şi s-ar înregistra perturbări ale aparturii foto şi video. 

Toate aceste fenomene bizare au fost semnalate şi pe mai multe site-uri de specialitate, iar o echipă la „Lumea misterelor“, publicaţie dedicată fenomenelor paranormale, a dorit să se convingă dacă se întâmplă cu adevărat aceste lucruri. 

Ce au descoperit membrii echipei 

Echipa a plecat spre zona din Bucegi pe 23 octombrie 2009, iar la aproximativ 4,2 km de Buşteni, pe drumul forestier din stânga cabanei Gura Diham, membrii au descoperit o piatră în formă de paralelipiped, asemănătoare cu una funerară. La 6 metri mai sus, au descoperit o alta, asemănătoare.

"Ne-am oprit lângă piatră la ora 13.25 şi nu am reuşit să facem decât două fotografii, deoarece toţi acumulatorii (opt la număr) s-au descărcat, inclusiv bateria telefonului, încărcat în seara dinaintea plecării. Şi asta într-o fracţiune de secundă. La ora 13.34 am plecat şi, după circa cinci minute, acumulatorii funcţionau normal, au spus reporterii de la „Lumea misterelor“, au marturisit membrii echipei. 

De asemenea, aceştia au mărturisit că au avut brusc stări de rău, de parcă cineva îi golea de energie. Au avut ameţeli pierderi de echilibru şi o apăsare pe piept timp de aproape o oră. 

"Cum ne-am apropiat de piatră, acumulatorii din aparat, după trei fotografii, au căzut, la fel ca şi bateria de mobil. Acelaşi lucru li s-a întâmplat şi celorlalţi. Bineînţeles, toate aparatele şi-au revenit după ce ne-am îndepărtat de piatră. Am scos busola şi am aşezat-o pe piatră, constatând că este orientată perfect spre cele patru puncte cardinale, au spus cei de la Lumea Misterelor după a doua expediţie.

Sursa foto: shutterstock.com 

vezi emisiunile doctor de bine

Cum se citeşte în mod corect termenul de valabilitate al produselor alimentare
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 15 mai 2022
Doctor de bine | Care este rolul carbohidraților în alimentație și cine sunt considerați...
Ce tratament necesită alergia la ambrozie. Picăturile de nas nu sunt o soluție
Doctor de bine | Cum le spunem adolescenților că nu este indicat să fumeze la vârste...
Legătura nebănuită dintre gustul mâncării și obezitate. Un studiu pe șoricei...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies