Noi date despre femeile însărcinate vaccinate anti-COVID. Procentul e de 93%


Un nou studiu al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite scoate la iveală efectele vaccinurilor anti-COVID asupra femeilor însărcinate.

Sursă foto: Unsplash

Potrivit studiului, 93% dintre femeile însărcinate spitalizate în 2021 cu COVID-19 simptomatic nu au fost vaccinate și au avut un risc crescut de a avea un copil mort. Rezultatele au fost publicate pe pagina RO Vaccinare.  

Femeile însărcinate spitalizate nu au putut primi tratamente recomandate pentru COVID-19, față de femeile care nu erau însărcinate.

„Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau ați putea rămâne însărcinată, fiți la zi cu vaccinurile împotriva COVID-19 pentru a vă proteja pe dumneavoastră și copilul dumneavoastră”, transmit specialiștii.

Vaccinarea împotriva COVID-19 este recomandată persoanelor care sunt însărcinate, care alăptează, care încearcă să rămână însărcinate acum sau care ar putea rămâne însărcinate în viitor.

Persoanele care sunt însărcinate ar trebui să fie la curent  cu vaccinurile lor COVID-19, inclusiv să primească o vaccinare de rapel COVID-19 atunci când este timpul să o facă.

Sursă foto: Unsplash

vezi emisiunile doctor de bine

„Timpul înseamnă viață”, o campanie care ne învață cum să recunoaștem...
„Timpul înseamnă viața” în lupta cu AVC. Despre simptomele și importanța...
Prea multă grăsime pe burtă? Nu este doar un inconvenient estetic. La ce riscuri...
De ce dinții pot cauza digestie incorectă?
Oboseala continuă, simptom al unor probleme de inimă sau plămâni. Cum putem preveni...
Pacienții cu diabet își pierd dinții mai ușor. Cum putem ține glicemia sub control...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies