(P) 4 probleme pe care le poți evita cu o vizită regulată la dermatolog


Dermatologul joacă un rol importat în educarea și consultarea pacientului, cât și în tratarea condițiilor pielii. Vizita la dermatolog în mod regulat este esențială pentru siguranța pielii tale.


Fiecare vizită la clinica de dermatologie permite medicului să verifice starea actuală a sănătății pielii și să identifice eventualele semne precoce ale problemelor. Clinica Yiara se ocupa  de studierea, diagnosticarea și gestionarea a unui numar mare de probleme ale pielii. Yiara are și numeroase tratamente faciale și corporale ce te pot ajuta în orice problemă pe care o ai cu pielea.

Iată care sunt cele mai întâlnite 4 probleme ale pielii pe care le poți evita cu o vizită regulată la dermatolog.

ACNEE

Dacă ai acnee, pasul cel mai important pe care trebuie sa îl faci inainte de toate este programezi o vizită la dermatolog. Un dermatolog poate stabili ce tip de tratament pe bază de rețetă ar fi cel mai eficient pentru acneea de care suferi. Indiferent de stadiul in care se afla acneea ta, este important sa nu iei tratamentul dupa ureche si sa te consulti cu un medic de specialitate pentru a trata si preveni alte complicatii.

ECZEMA

Această condiție cronică a pielii este caracterizata de iritații, mâncărimi și piele inflamată. Un dermatolog te poate ajuta in gasirea de solutii prin care sa estompezi eczema cu ajutorul unui tratament eficient.

DETERIORAREA PIELII

Dacă ai pielea sensibilă și ești ingrijorat sau ingrijorată de deteriorarea pielii tale, un dermatolog iți poate sugera produse sau schimbări în stilul de viață care să iți mențină pielea sănătoasă și tânără, precum si recomanda anumite tratamente specifice in functie de nevoile tale.

TRATAMENT CICATRICI

Dermatologii pot recomanda tratamente de piele pentru a îmbunătăți pielea cicatrizată. Unii dermatologi pot recomanda chirurgia plastică pentru cicatrici ceva mai grave precum arsuri. În functie de cât de grave sunt cicatricile tale, numai un medic dermatolog specializat iti poate recomanda chiar si un tratament noninvaziv si fara riscuri.

Pielea este un excelent indicator pentru ceea ce se poate întampla în interior. De cele mai multe ori, aceasta semnalizează anumite probleme interne de care ar trebui sa tii cont. Asadar, daca simti ca pielea ta nu este sanatoasa si radianta cum ar trebui sa fie, un consult dermatologic te poate ajuta sa o obtii.

vezi emisiunile doctor de bine

”Doctor de bine”. Ce este ficatul gras și care este cea mai nocivă băutură...
”Doctor de bine”. Cum se vindecă lipsa încrederii în propria persoană
”Doctor de bine”. Cât de importantă este în organism glanda tiroidă și ce...
Până la ce vârstă este indicat să alăptăm copilul, când trebuie să înceapă...
„Doctor de bine”. Pandemia a mărit numărul amețelilor, care nu au cauză neurologică....
Terapie inovatoare pentru cancer în sânge, aplicată la Institutul Fundeni. Se bazează...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies