Simptome ale cancerului care apar dimineața. Semne pe care nu trebuie să le ignori 


În fiecare an, peste 5.700 de persoane sunt diagnosticate cu mielom, precizează Myeloma UK. Acesta reprezintă 15% din cancerele de sânge și 2% din toate cancerele. În fiecare an, peste 5.700 de persoane sunt diagnosticate cu mielom, precizează Myeloma UK.


Boala apare din celulele plasmatice și poate afecta organismul în mai multe moduri, iar majoritatea simptomelor sunt cauzate de acumularea de celule plasmatice anormale în măduva osoasă.

Medicii spun că principalul simptom al acestui tip de cancer apare în general dimineața. Astfel, multe persoane care suferă de acest tip de cancer ar putea prezenta o stare de somnolență și de oboseală încă de la trezire. 

Acest lucru se datorează unei cantități prea mari de calciu în sânge - ceea ce este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipercalcemie. Asta se întâmplă atunci când oasele sunt deteriorate și calciul este eliberat în fluxul sanguin.

Aproximativ 30 la sută dintre persoanele cu mielom prezintă aceste simptome atunci când merg la medic. Experții afirmă că este posibil să vă simțiți, de asemenea, foarte însetat, bolnav și obosit.

vezi emisiunile doctor de bine

Ce afecțiuni pot exista atunci când copilul nu poate respira pe nas. Explicațiile...
Mâncatul în cantități mari seara, un comportament de dependență. Cum apare,...
Atero-scleroză și principalul factor care o produce. Explicațiile medicilor
De ce unii răcesc mai des și fac forme mai grave de boală? Vezi explicațiile medicului
Anomalii de orgine funcțională. Ce sunt și cum trebuie monitorizate în cazul bebelușilor
Când începe și cum se face prevenția parodontozei. Netratată, ajunge până la...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies