Tipul de carne ce conține trei ingrediente cancerigene. Pericolul uriaș la care se expun multe persoane 


Agenţia pentru Cercetare a Cancerului, din cadrul OMS, atrage atenția că mâncarea procesată poate crește enorm riscul de apariție a cancerului intestinal. 


Specialiștii atrag atenția că mai mult de 50 de grame de carne procesată, consumată zilnic, poate crește cu până la 18% riscul de apariție a cancerului, deoarece este plină de chimicale. Foarte multe persoane consumă aceste produse fără să-și dea seama de pericolul la care se expun. 

Cei mai periculoși agenți din carnea procesată, ce pot provoca cancerul, sunt fierul, nitrozaminele şi chimicalele MelQx şi PhlP, care se formează în timpul gătirii.

Nitrozaminele sunt prezente în fructele de mare, carnea afumată, dar și cea proaspătă. De asemenea, cantități mai mici de nitrozamine se găsesc și în grânele, lactatele, uleiurile, băuturile şi vinul. 

vezi emisiunile doctor de bine

Cum apare insuficiența cardiacă și ce trebuie să facem pentru a ne feri de complicații
Excesul de zahăr din sânge scade elasticitatea vaselor de sânge și le face să...
Ficatul produce HDL colesterol, dar și intestinul subțire. Cum facem să ne fie...
Prea mult zahăr în sânge face ca în fluxul sanguin să existe o așa numită stare...
Ce înseamnă bogăția alimentară pentru organism. Medicii ne explică la ce riscuri...
Ce înseamnă să mâncăm sănătos. Miturile despre grăsimi și dulciuri, demontate

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies