Tipul de carne ce conține trei ingrediente cancerigene. Pericolul uriaș la care se expun multe persoane 


Agenţia pentru Cercetare a Cancerului, din cadrul OMS, atrage atenția că mâncarea procesată poate crește enorm riscul de apariție a cancerului intestinal. 


Specialiștii atrag atenția că mai mult de 50 de grame de carne procesată, consumată zilnic, poate crește cu până la 18% riscul de apariție a cancerului, deoarece este plină de chimicale. Foarte multe persoane consumă aceste produse fără să-și dea seama de pericolul la care se expun. 

Cei mai periculoși agenți din carnea procesată, ce pot provoca cancerul, sunt fierul, nitrozaminele şi chimicalele MelQx şi PhlP, care se formează în timpul gătirii.

Nitrozaminele sunt prezente în fructele de mare, carnea afumată, dar și cea proaspătă. De asemenea, cantități mai mici de nitrozamine se găsesc și în grânele, lactatele, uleiurile, băuturile şi vinul. 

vezi emisiunile doctor de bine

Rolul vital al suplimentelor de vitamina D. Administrarea este esențială pe tot...
Cât de sănătoase sunt gustările între mese. Medic Mihaela Bilic: „Suntem programați...
Ce să faci cu ouăle fierte rămase de la Paște. Modul de preparare face diferența...
Oul fiert poate fi prietenul curei de slăbire. Cum trebuie consumat ca să nu ne...
Cum ne putem proteja ficatul de sărbători, când suntem tentați să facem excese....
Mit sau adevăr - se îngrașă părul și mai repede dacă îl spălăm frecvent?...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies